Business Development Club lanceert Sales & Marketing health check

Posted on Posted in News, Posts

De Business Development Club (’BDC’) heeft onlangs een praktische tool gelanceerd die de gezondheid van je Sales & Marketing organisatie checkt en je stapsgewijs helpt bepalen waar deze te verbeteren.

The CAM is gebaseerd op 3 bouwstenen die een directe impact hebben of je klanten kunt binnenhalen, behouden en/of uitbouwen: Propositie, Technologie en Mensen. Door deze te activeren en voortdurend te optimaliseren vergroot je de kans op lange termijn commercieel succes.

Onno (co-founder): “de CAM richt zich specifiek op start en scale-ups die op zoek zijn naar meer inzicht hoe commercieel te groeien. We zien vaak dat Sales & Marketing geen onderdeel is van hun DNA en dat een gestructureerde aanpak ontbreekt. De CAM en bijbehorend instructie wakkeren een denkproces aan dat vanzelf leidt tot nieuw inzicht en ideeën waar tijd en geld te besteden om groei te verankeren”.

De CAM kan gratis worden gedownload via: www.businessdevelopmentclub.nl/download-cam/