Waarom?

Onderzoek toont aan dat slechts enkele bedrijven erin slaagt om substantieel op te schalen. 50% van alle start-ups faalt zelfs vóór het 5e jaar! Maar waarom?

Er is veel voor nodig om je bedrijf je laten groeien: inspirerend leiderschap, een onderscheidend product, het bouwen van een dream team.... je hebt dag in dag uit zo veel op je bordje dat je niet toekomt aan dat wat daadwerkelijk je groei realiseert en dat zijn: jouw klanten 

Dit is nu juist waar wij in beeld komen. Wij zorgen er niet alleen voor dat je vandaag commercieel succesvoller bent, we faciliteren ook je groei van overmorgen.

Wij faciliteren groei

Acute bottlenecks

Vind je het lastig leads te vinden? Niemand om ze te converteren? Is je team onvoldoende ervaren? Ambities om een nieuwe markt te betreden?

Wij leveren hands-on Sales en Marketing kracht met standaard groei programma's die je helpen op snelheid te komen.

-
Lange termijn succes

Ben je bezorgd over je groei van morgen?

We helpen je lange termijn groeikansen te identificeren, plannen en uitvoeren. Wij gebruiken daarbij een gestructureerde, meetbare methodologie die zich richt op de Propositie, Technologie en Mensen.

 

The Business Development Club identificeert, plant en ontwikkelt
groeikansen die de weg naar commercieel succes plaveien

­

­

Wie?

The Business Development Club combineert ruim twintig jaar aan ervaring bij (inter)nationale technologie bedrijven in diverse groei fases. We zijn er trots op met mooie bedrijven te hebben gewerkt zoals:

We hebben hen geholpen (omzet)groei te realiseren bij grote bedrijven in diverse sectoren zoals: Heineken, Canon, Yara, Rabobank, Hema, Sonepar, DSV, PostNL, TNT, Blokker Group, Colruyt Group en SHV

Om alle gebieden van een groeiplan af te kunnen dekken, verenigen wij tevens een netwerk van onafhankelijke professionals met domein expertise op specifieke gebieden zoals web design, online marketing, SEO en coaching

Voorbeeld standaard programma's

Onze laatste post

AL ONZE POSTS

Interessante Externe Blogs

ALLE EXTERNE BLOGS