De Oprichters

Anouk en Onno hebben samen 40 jaar praktijkervaring in Business Development voor (inter)nationale technologie bedrijven in verschillende groeistadia, sectoren (Financiële Dienstverlening, Logistiek, ICT, Food, Industrie), culturen en regio’s. Allemaal bedrijven en markten met specifieke commerciële uitdagingen. 

De kracht van beiden ligt in het succesvol kunnen opereren in zeer dynamische Business-to-Business omgevingen met complexe oplossingen (CRM, Online & Customer Experience, ERP, Analytics, Collaboration), steeds beter geïnformeerde klanten en veeleisende investeerders. Competitieve omgevingen die continue vragen om een grote mate van flexibiliteit en een gedegen aanpak om onderscheidend te zijn.

Ze helpen je graag het bedrijf te worden waar je klanten, partners en investeerders naar op zoek zijn.

Onze domein experts

De afgelopen 20 jaar hebben we een breed netwerk opgebouwd van diverse Sales & Marketing specialisten die we samenbrengen in de Business Development Club. Je kunt hierbij denken aan Web Designers, SEO/SEA/CRM experts, Coaches & Trainers, Online/Social Marketeers, etc.

Afhankelijk van de specifieke uitdaging en bijbehorende oplossing betrekken we de benodigde expertise in onze projecten (‘best-fit-for-purpose’). Behalve hun unieke talent delen deze specialisten onze visie en aanpak, en, niet onbelangrijk, ze zijn prettig om mee samen te werken! 

hoe het begon

Wat 20 jaar geleden begon met een introductie via een kennis werd een lange vriendschap gebaseerd op een gedeelde passie voor muziek en een goed glas met bijbehorende sigaar.

Over de jaren hebben we altijd plezier gecombineerd met scherpe discussies over ons gezamenlijke vakgebied. Klankboorden over het hoe en waarom bedrijven commercieel succesvol zijn en welke aanpak werkt. De behoefte om ervaringen van de werkvloer, ons uitgebreide netwerk en onze visie op Business Development te delen werd steeds groter; zie hier de geboorte van de Business Development Club.   

Nu jij onze motivatie en passies kent zijn we benieuwd naar wat jou beweegt…